Onze activiteiten

ONS BEROEP

Ream-Int bvba verzekert het actief beleid van alle immobiliënaktiviteiten : de samenstelling, het structureren, het herstructureren en/of de overdracht van immobiliënportefeuilles.
Het betreft zowel bedrijfsmatig onroerend goed, nl kantoren, industriële en semi-industriële projecten, winkelvastgoed en residentiële gebouwen.
Dit programma betreft zowel rechtstreekse als onrechtstreekse beleggingen, zoals vastgoedbevak’s, immobiliëncertificaten en Reits. En dit zowel voor portefeuilles toebehorende aan bedrijven als aan particulieren.

 

ONZE ERVARING

Onze beroepservaring is gebaseerd op tientallen jaren activiteit zowel op het vlak van projectontwikkeling, agency en beheer,  met leidinggevende functie in de schoot van één van de belangrijkste immobiliënorganisaties ter wereld, nl Colliers International.

iStock_000017462707Small

ONZE ADVIEZEN

Door de aard van het product en o.a. de hoge registratierechten in België, lijkt een belegging in immobiliën weinig flexibel, en maakt het meestal niet het voorwerp uit van een actief beleid.
Nochtans kunnen wij Uw portefeuille ongetwijfeld optimaliseren. Een uitstekende kennis van de fiscale en technische aspecten, evolutie van de technische normen, o.a. energetische normen, een perfecte kennis van de markt, eventuele herbestemming e.d. laten ons toe hetzij Uw rendement te verhogen, hetzij meerwaarde te realiseren.

Afhankelijk van de aard en de omvang van de opdracht, laten wij ons desgevallend bijstaan door gespecialiseerde ondernemingen.

 

corporate online trainning - man presenting